BoekTweePuntNul is niet alleen een uitgeverij. Het is ook een netwerk van professionals binnen en buiten het onderwijs. Doordat wij een grote poule van co-auteurs hebben binnen heel Nederland kunnen wij u helpen bij het vormgeven van nascholing voor uw school, bedrijf of instelling.
Onderwerpen zijn bijvoorbeeld sociale media, mediawijsheid, leren programmeren, onderzoekend leren, interactieve instructie, basisvaardigheden ict, maar er is nog meer mogelijk. Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Inspiratiesessie

In een uur tijd schetst de presentator een kader van de ontwikkelingen rondom sociale media. Daarnaast worden een aantal tools in willekeurige volgorde kort besproken en wordt er een verbinding gemaakt met de toepassing van deze tools binnen uw praktijk. Het is natuurlijk ook mogelijk om vooraf vastgestelde tools te behandelen.

Duur: 60 minuten
Aantal deelnemers: 5 – 50
Prijs: €450, BoekTweePuntNul V3 met 20% korting!

Workshop

In een workshop gaan de deelnemers aan de slag met één of meerdere specifieke tools. Een workshop kan ook rond een bepaald onderwerp zoals bijvoorbeeld presenteren, interactie, apps of social mediagebruik ingericht worden. In principe gaan we ervan uit dat de deelnemers met hun eigen apparaat aan het werk gaan (BYOD). Een goede wifi-verbinding op de locatie is daarbij een vereiste.

Duur: 60 – 90 minuten
Aantal deelnemers: maximaal 12
Prijs: €450, BoekTweePuntNul V3 met 20% korting!

Vanaf 13 deelnemers raden wij aan om met een tweede workshopleider te werken om zo de deelnemers goed te kunnen begeleiden.

Studiedag

BoekTweePuntNul verzorgt ook maatwerk. Wenst u een studiedag rondom sociale media dan kunnen wij zorgen voor een aansprekende keynote spreker en passende workshops. Neemt u hiervoor even contact met ons op.

Korting op BoekTweePuntNul

Neemt u een inspiratiesessie, workshop of studiedag bij ons af dan krijgt u 20% korting op de aanschaf van BoekTweePuntNul V3.

Contact

Contactpersoon en coördinator is Tessa van Zadelhoff, neem contact op via onderstaand formulier, of via info@boektweepuntnul.nl. Genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Instelling
Naam

Straat + huisnr.

Postcode

Plaats

Contactpersoon
Naam

Telefoon

E-mailadres

Aanvullende gegevens
Onderwijsvorm:
POVOMBOAnders, nl:

We hebben belangstelling voor:
InspiratiesessieWorkshopStudiedagAnders, nl:

Gewenste datum

Opmerkingen