BoekTweePuntNul is een spontaan ontstaan auteurscollectief. Op basis van co-creatie en crowdsourcing is er een inspiratieboek rondom 200 verschillende sociale media, web 2.0-programma’s en webtools samengesteld. Maar BoekTweePuntNul doet meer. Zo hebben we een poule van co-auteurs die ook nascholing voor uw school of instelling kunnen verzorgen. Dit is in diverse vormen mogelijk.

Inspiratiesessie

In een uur tijd schetst de presentator een kader van de ontwikkelingen rondom sociale media. Daarnaast worden een aantal tools in willekeurige volgorde kort besproken en wordt er een verbinding gemaakt met de toepassing van deze tools binnen uw praktijk. Het is natuurlijk ook mogelijk om vooraf vastgestelde tools te behandelen.

Duur: 60 minuten
Aantal deelnemers: 5 – 50
Prijs: €450, BoekTweePuntNul met 20% korting!

Workshop

In een workshop gaan de deelnemers aan de slag met één of meerdere specifieke tools. Een workshop kan ook rond een bepaald onderwerp zoals bijvoorbeeld presenteren, interactie, apps of social mediagebruik ingericht worden. In principe gaan we ervan uit dat de deelnemers met hun eigen apparaat aan het werk gaan (BYOD). Een goede wifi-verbinding op de locatie is daarbij een vereiste.

Duur: 60 – 90 minuten
Aantal deelnemers: maximaal 12
Prijs: €450, BoekTweePuntNul met 20% korting!

Vanaf 13 deelnemers raden wij aan om met een tweede workshopleider te werken om zo de deelnemers goed te kunnen begeleiden.

Studiedag

BoekTweePuntNul verzorgt ook maatwerk. Wenst u een studiedag rondom sociale media dan kunnen wij zorgen voor een aansprekende keynote spreker en passende workshops. Neemt u hiervoor even contact met ons op.

Korting op BoekTweePuntNul

Neemt u een inspiratiesessie, workshop of studiedag bij ons af dan krijgt u 20% korting op de aanschaf van BoekTweePuntNul en het HandboekTweePuntNul.

Contact

Contactpersoon en coördinator is Tessa van Zadelhoff, neem contact op via onderstaand formulier, of via info@boektweepuntnul.nl. Genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Instelling
Naam

Straat + huisnr.

Postcode

Plaats

Contactpersoon
Naam

Telefoon

E-mailadres

Aanvullende gegevens
Onderwijsvorm:
 PO VO MBO Anders, nl:

We hebben belangstelling voor:
 Inspiratiesessie Workshop Studiedag Anders, nl:

Gewenste datum

Opmerkingen