Op 6 oktober wordt het nieuwe BoekTweePuntNul 200 gepresenteerd bij Beeld & Geluid in Hilversum. Maar liefst 75 nieuwe co-auteurs hebben 75 nieuws applicaties (Web 2.0, Webtools (Social Media) beschreven. Ook zijn de eerdere 125 toepassingen herzien. We hebben ervoor gekozen dit keer slechts één uitgave van BoekTweePuntNul 200 uit te brengen, en dus geen aparte onderwijsuitgave meer. Niet omdat we die speciale onderwijseditie niet belangrijk vonden, maar juist omdat er naast het nieuwe BoekTweePuntNul ook een HandBoekTweePuntNul wordt gepresenteerd!

HandBoekTweePuntNul richt zich op de didactische kanten van het gebruik van sociale media in het onderwijs. Twaalf experts helpen de lezer op weg.

Alle co-auteurs zijn natuurlijk welkom bij deze feestelijke aangelegenheid! De presentatie begint om 14.00 uur in Beeld&Geluid in Hilversum, met als hoogtepunt de Battle of the Trendwatchers. Remco Bron neemt het hierin, onder toeziend oog van mediator Willem Karssenberg, op tegen Vincent Evers. Bezoekers mogen vanaf 10.00 uu gratis de Beeld & Geluid Experience bezoeken.

Ben je co-auteur en heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel via info@BoekTweePuntNul.nl