In juni 2014 bracht BoekTweePuntNul het prachtige boek ‘Sterren in de klas’ uit van auteur en sterrenkundige Karin Heesakkers. Dit boek is een must-have voor een ieder die in de klas met onderzoekend leren aan de slag wil gaan. Karin gebruikt sterrenkunde hiervoor als basis, een onderwerp dat veel kinderen erg interesseert en dat veel aanknopingspunten geeft voor koppeling met vakken als aardrijkskunde, natuur & techniek en rekenen. Dit prachtig vormgegeven boek kun je bestellen bij BoekTweePuntNul in onze webshop.

Karin verzorgt ook workshops rondom ‘Sterren in de klas’.  Hieronder het aanbod, de korting is tot en met 15 februari geldig bij boeking via Karin. Daarnaast geeft Karin ook workshops voor klassen rondom sterrenkunde. Prachtig in te zetten tijdens een project, in plusklassen of binnen het reguliere programma.

Sterren in de klas

STERREN IN DE KLAS

TEAMTRAINING

Op afspraak

 

TRAINING INDIVIDUEEL

Dit schooljaar alleen nog plaats op:

16 maart en 18 mei

 

Meer info: karin@kleinkracht.nl

Aanbieding geldig bij boeking uiterlijk 15-2-2016