Lange tijd is er sprake geweest dat er bij BoekTweePuntNul een nieuw boek uit zou komen met de titel Micro:bit101 – 101 praktische projecten om te maken met de micro:bit. Auteurs Pauline Maas en Peter Heldens hebben echter in goed overleg met het BoekTweePuntNul team besloten om het boek in een andere vorm uit te brengen. Via de website microbit101.nl kun je kits aanschaffen met daarin alle materialen die je nodig hebt om de 101 projecten te maken. Daarnaast krijg je toegang tot een OneNote omgeving met daarin de beschrijving van de 101 projecten. Dat betekent dat er geen verdere betrokkenheid van BoekTweePuntNul bij dit project is. Wij verwijzen ge├»nteresseerden daarom graag naar de website Microbit101.nl waarop je alle informatie vindt over de inhoud, de aanschaf van de kits en toegang tot de OneNote met de lessen.