eBoekTweePuntNul

De BoekTweePuntNul-app is terug van weggeweest! Via het vernieuwde eBoekTweePuntNul kan je onze publicaties nu bestellen en lezen op je tablet, smartphone of PC (iOS, Android, Windows en OS X) via een compleet vernieuwde app.

Direct door naar eBoekTweePuntNul Download de app

De digitale varianten van onze uitgaves bestel je via de eBoekTweePuntNul-omgeving op e.boektweepuntnul.nl. Vervolgens zijn je aankopen op al je apparaten te downloaden en lezen via de diverse apps. Instructie over het gebruik van de apps vind op deze pagina.

Geheel vernieuwd

In 2014 is het auteurscollectief BoekTweePuntNul na eerdere samenwerking met twee verschillende uitgevers verdergegaan als zelfstandige uitgeverij. Sindsdien is de app enige tijd weggeweest. Vanuit een samenwerking met ThreeShips en YouDipity is nu een geheel vernieuwde BoekTweePuntNul-app gerealiseerd. De app bestaat uit een online portal waar alle boeken te lezen en bestellen zijn, en apps voor iOS, Android, Windows en OS X waarop de door jou aangeschafte publicaties te lezen zijn. Je betaalt hiermee dus maar één keer voor al je devices!

Opmerkingen?

Opmerkingen of vragen over onze nieuwe app, of ideeën? We horen ze graag! Mail ons via het contactformulier.