Winnaars boek CodeKlas bekend

In het septembernummer van Praxis Bulletin kon je een artikel lezen over leren programmeren en computational thinking, Bitjes en Bijtjes. Bij dit artikel, geschreven door Pauline Maas en Tessa van Zadelhoff, vind je op de site van Praxis Bulletin ook twee complete lessen. Daarnaast was er een winactie. We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen en daaruit hebben we drie winnaars geloot. Deze leerkrachten krijgen het boek CodeKlas binnenkort toegestuurd. Veel programmeerplezier gewenst.

De winnaars zijn:

Anneke Wild van OBS De Kubus in Almelo

Ellen Woertman van BS Esmoreit in Luttenberg

Saskia Grevelink van BS De Vlonder in Uden

Heb je niet gewonnen maar wil je het boek toch graag bestellen? Met de code ‘praxisactie’ krijg je Euro 2,50 korting.

Schermafbeelding 2015-10-27 om 16.22.55