Haal de wereld in de klas!

Augmented en virtual reality zijn technologieën die snel populairder worden. Door een extra laagje toe te voegen aan de werkelijkheid krijg je binnen het onderwijs ongekende mogelijkheden. Via VR verplaats je je naar locaties die anders niet binnen bereik liggen. Door informatie toe te voegen krijg je extra informatie of kun je zelf actief zijn binnen die nieuwe wereld. Hoe dat werkt, wat je er voor nodig hebt, welke bronnen er zijn en hoe je zelf AR of VR kunt maken lees je in dit boek. Je leest over de geschiedenis, onderzoeken en hoort van leraren uit de praktijk hoe zij virtual of augmented reality een plaats geven binnen hun onderwijs. Michel van Ast, Dustin Dijkstra, Jasper Bloemsma en Raoul Teeuwen nemen je samen met vele co-auteurs en experts mee op reis met deze nieuwe technologie die een extra dimensie toe kan voegen aan ons onderwijs.

Verschijningsdatum: 22 november 2017.
Doelgroep: leerkrachten en docenten po, vo, mbo en hbo
Prijs: € 19,95 (verzendkosten € 1,99)
ISBN: 9789082226928

Volg actueel nieuws via onze Facebook-pagina en Twitter.

Voorinschrijving

De voorinschrijving is inmiddels gesloten. Heb jij het boek in de voorinschrijving besteld? Dan ontvang je het zo snel mogelijk na de boekpresentatie op 22 november 2017 op het door jou opgegeven adres. Bedankt!

Lesmateriaal

Op pagina 187 van het boek staat een verwijzing naar het lesmateriaal van CSG Het Noordik. Dit lesmateriaal vindt u hier.

Module AR-VR CSG Het Noordik

Toegevoegde content

Let op! In het boek hebben we codes opgenomen voor Aurasma en Blippar. Scan bladzijde 7 met Aurasma om uitleg te krijgen over je Blippar kunt gebruiken.