Codecoach, programmeerlessen voor leerkrachten

Pauline Maas, auteur van ons boek CodeKlas en bedenker van het CodeWise spel, biedt nu ook trainingen aan voor leerkrachten om meer te leren over programmeren op de basisschool. De opleiding CodeCoach wordt gegeven op basis van blended learning. Dat betekent dat er vijf fysieke bijeenkomsten gecombineerd worden met vijf online lessen in een digitale leeromgeving.

  • Les 1 – Programmeren zonder de computer (unplugged)
  • Les 2 – Met welke tools kun je leren programmeren?
  • Les 3 – Games en gamification
  • Les 4 – Met robots aan de slag
  • Les 5 – Maker Education

In principe wordt de CodeCoach opleiding georganiseerd voor schoolteams of op bestuursniveau. Maar bij voldoende interesse kunnen we ook een traject met vrije inschrijving op een locatie ergens in het land organiseren. Voor meer informatie stuur een mail naar info@4pip.nl of tessa@boektweepuntnul.nl

CodeCoach - beeld presentaties 2